Omelettewrap
Den här wrapen går att variera i oändlighet! Låt fantasin flöda!
Jag föredrar att dela upp den i fler än 2, för det är väldigt matigt! Jag prövade att ta med en halv till jobbet som matlåda och jag kunde inte ens få i mig hälften ; )
Ingredienser:
4 stora ägg
4 msk grädde/kokosgrädde/creme fraiche
4 tsk fiberhusk
ev. 1/2 tsk salt
Gör såhär:
• Vispa ihop alla ingredienser.
• Häll i långpanna med bakplåtspapper (den ska täcka plåten)
• In i ugnen 200 grader i 6-8 minuter.
• Ta ut och låt svalna.
Sen finns det flera varianter att göra det på.
Antingen så fyller man wrapen med det man önskar - rullar ihop den -
skär den i önskad storlek på bitarna och ätes kall.
Eller så kan den göras varm:
• Gör en önskad röra på ex. kyckling röra
• rulla ihop den
• skär upp i ca 6-8 bitar och lägg dem långpanna med bakplåtspapper
• krydda och strö över lite riven ost.
• In i ugnen tills osten smält.
Vólia! (Bild nr. 2)

