Enkel Tagliatelle

Min kära Pappa och bonusmamma tipsade mig om den här pastan, så jag var ju bara tvungen att testa!
Och de var det verkligen värt! Try it out!

Ingredienser:
6 ägg
200g philadelphia
0,75 dl fiberhusk
1 krm salt
 
Gör såhär:
• Sätt ugnen på 150 grader.
• Vispa äggen poröst.
• Tillsätt resten och vispa ihop.
• Låt svälla i 10 minuter.
• Bred ut smeten tunt på 2st bakplåtsklädda plåtar.
• Lägg 1 bakplåtspapper över på varje plåt och kavla ut degen så den når kanterna.
Grädda i ugn i 10 minuter, med bakplåtspapperna ovanpå.
• Låt svalna, ta av bakplåtspapperna och skär i tunna strimlor med kniv eller som jag gjorde, med en pizzaskärare.
• Klar att ätas!
 
Jag serverade med köttfärssås med lite parmesan på toppen! Mums! Smakar som vanlig pasta! 
Går även att frysas eller förvaras i kylen några dagar och värma på. 
 
 
 
 

Kommentera här: